Loading

За кандидати

Доверете ни се

Търсенето на работа не е „лесна работа”! Добрият резултат зависи от двустранния процес на избор между кандидат и работодател. Често пъти кандидатите отиват на интервю с усещането, че ще попаднат във враждебна среда, а работодателите са скептични към качествата им. Тук е ролята на агенцията за подбор на персонал, която опосредства този процес, за да намери най-прекия път към взаимната полза на двете страни.


Не се колебайте да се свържете с нас, ние имаме опит като добър медиатор и ще се постараем да срещнем интересите Ви с тези на работодателите, и да направим така, че всеки от Вас да получи точно това, което иска.


Разгледайте публикуваните обяви и кандидатствайте за тези, които Ви харесват. Ако желаете ние да помогнем за намирането на подходящи позиции, регистрирайте се в базата данни и ще се свържем с Вас, когато намерим предложение, съответстващо на Вашето търсене.

Защо ние

Ние Ви предлагаме професионално отношение и отворен диалог. Ще Ви помогнем да повярвате в себе си, за да могат и работодателите да повярват във Вас. След като се запознаем с уменията и квалификациите, които имате, както и с изискванията Ви към работата, ще Ви информираме своевременно за отворените възможности, които отговарят на Вашия интерес и профил.


Независимо дали вече сте изграден експерт, ръководител на висока длъжност или току-що прохождащ в кариерата, можете да разчитате, че „Картел Консулт” е правилният избор на консултант за доброто Ви представяне на пазара на труда.