Loading

За нас

Нашите предимства

Ние, в „Картел Консулт”, предлагаме комплексна услуга в областта на човешките ресурси – от подбор, оценка и лизинг на персонал, през аутсорсинг, до обучения и консултации.


Стремим се чрез използване на съвременни методи за подбор и квалификация да осигурим дългосрочно бъдеще на Вашата компания и нейните служители.


Винаги поемаме личен ангажимент и спазваме обещанията си, тъй като разполагаме с ноу-хау на основата на опита и професионализма на нашия екип и работим за изграждане на взаимно доверие с клиентите.

Нови възможности

В допълнение, разчитаме на компетенциите на „ФСК Картел ООД”, която е лидер във финансово-счетоводните услуги в България повече от 19 години, както и на административните услуги на „СО Картел”. Колаборацията между тях ни предоставя възможност да обслужим един клиент в цялост, така че той да се възползва оптимално от условията, които предлага пазарът на труда.


Агенцията ни е лицензирана от Министерството на труда и социалната политика за извършване на посредническа дейност по наемане на работа за Република България.


Екипът на агенция за подбор на персонал „Картел Консулт” е добре подготвен да разпознае добрите специалисти и да ги привлече на работа във Вашата компания. Можем да Ви консултираме в проучването на пазара на човешки ресурси, провеждането на обучения, разглеждане на възможностите за кариерно и организационно развитие.